Vapaat äänet -kiertue: Pauli Lyytinen soolo Lehto / Korpi Willessä 5.9.

Milloin

To 5.9.2024
19:00-20:30

Missä

Wille Olohuone & Keittiö
Äänekoskentie 311
44100 Äänekoski

Mitä

Musiikki

Järjestäjä

Vapaat äänet
0505716516
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: charlesgil22@gmail.com

Jazzin, elektroakustisen ja nykymusiikin parissa operoiva laaja-alainen saksofonisti Pauli Lyytinen luonnonläheisessa soolokonsertissa. Pauli Lyytinen: tenori-, altto-, ja sopraanosaksofoni, elektroniikka, mellotron

Saksofonisti Pauli Lyytinen julkaisee toisen sooloalbuminsa Lehto / Korpi We Jazz levymerkille 30. elokuuta ja lähtee mittavalle Suomen kiertueelle. Luonnonläheisessä konsertissa Lyytinen laajentaa omaa musiikillista maisemaa ja yhdistelee luontevasti saksofonia, kenttä-äänityksiä ja laajennettua instrumentaatiota.

Sooloprojektissaan (2012-) saksofonisti vie soittimensa äärirajoille. Hänen käsissään saksofoni on yhtä aikaa sekä basso, harmoniasoitin että solisitinen instrumentti, usein myös rytminen elementti. Lyytinen loihtii kokonaisia musiikillisia maailmoja, välillä efektein ryhdistettynä, välillä täysin akustisesti. Uuden albumin teko on ollut pitkä prosessi jonka aikana Lyytinen on mm. soittanut ja äänittänyt laulujoutsenten ja satakielien kanssa.

Pauli Lyytinen on laaja-alainen muusikko ja säveltäjä, joka operoi erityisesti jazzin, kokeellisen, elektroakustisen ja nykymusiikin parissa. Lyytisen aktiiviset kokoonpanot ovat Pauli Lyytinen Soolo, Pauli Lyytinen & Niillas Holmberg, Pauli Lyytinen Rabbit Hole (fi/no/ch), Magnetia Orkesteri, Elifantree ja Sole Azul.

Pauli Lyytinen: tenori-, altto-, ja sopraanosaksofoni, live-elektroniikka, mellotron

Liput ovelta klo 18 alkaen käteisellä tai kortilla: 20€
Paikkavaraukset 5.9. klo 16 asti: charlesgil22@gmail.com

Yhteistyössä: Wille & Vapaat äänet
Kiertuen yhteistuotanto: Vapaat äänet & Suomen Jazzliitto
Kuva: Tero Ahonen