"Ikkuna menneeseen ja tulevaan" Mika Pekkasen taidenäyttely Galleria Art Majalassa

Milloin

La 13.7.2024 - Su 28.7.2024
11-18

Missä

Majalan vanha (1931) tiilikoulu
Ruotintie 148 A2
44220 SUOLAHTI

Mitä

Taide ja näyttelyt, kulttuuritoimi

Kenelle

Lapsiperheet, nuoret, opiskelijat, ikääntyneet, yrittäjät, matkailijat, järjestöt, kuntalaiset, työnhakijat

Järjestäjä

Galleria Art Majala, Sari Kaunismieli
Lisätietoja järjestäjän verkkosivuilta
Sähköposti: galleria@artmajala.fi

Majalan vanha tiilikoulu (1931) herää ruususen unestaan ja alkaa isona taidegalleriaksi. Galleria Art Majalan ensimmäinen taidenäyttely on jyväskyläläinen kuvataiteilijan ja akvarellistin Mika Pekkasen.

Mika Pekkanen tekee dokumentaarisia maalauksia ja akvarelleja elävästä elämästä. Hänen aiheitaan ovat kesä, vihreys, vesi, kaupunki, maalaismaisemat, ihmiset työssään, kotonaan ja harrastuksissaan sekä eläimet. Töissä on herkkiä taivaan ja veden sävyjä, myös vihreän eri nyanssit ovat laajasti läsnä. Mikan näyttely sopii kaiken ikäisille sekä myös taiteen ensikertalaisille. Mika on näyttelypäivinä itse läsnä ja kertoo kysyttäessä mielellään teoksistaan ja työstään. Mikalle ominaista on myös maalaaminen livenä, livemaalauksen ajankohdat näkyvät näyttelyohjelmassa.

Näyttely on auki rajoitetusti, tarkistakaa ajankohdat näyttelyohjelmasta, ettette tule turhaan paikalle. Majalan tiilikoululla ei ole toistaiseksi inva-sisäänkäyntiä, myös näyttelyn wc-tilat ovat rajalliset. Me kuitenkin autamme mielellämme niin, että nämä esteet voitetaan.

Näyttelyyn on vapaa pääsy ja tilojen puutteista huolimatta olette lämpimästi tervetulleita!