Liikuntakortit

Juniorikortti

Juniorikortti on äänekoskelaisten nuorten liikuntakortti. Sillä pääsee uimaan Uimahalli Vesivelhoon ja Suolahden uimahalliin sekä harjoittelemaan kaupungin kuntosaleille huoltajan valvonnassa (huoltajalla tulee olla voimassaoleva kuntosalikortti maksettuna).

Juniorikortin voivat ostaa 15 vuotiaat  ja sitä nuoremmat Äänekoskella kirjoilla olevat nuoret. Korttia lunastettaessa on todistettava ikä. Kortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen.

Vuonna 2018 kortin hinta on 70 €.   

Seniorikortti 65+ 

Seniorikortti on tarkoitettu 65 vuotta kuluvana vuonna täyttäville sekä sitä iäkkäämmille äänekoskelaisille. Seniorikorttiin ovat oikeutettuja vuoden 2018 alusta myös työkyvyttömyyseläkkeellä olevat. Kortilla pääsee uimaan Uimahalli Vesivelhoon ja Suolahden uimahalliin sekä harjoittelemaan kaupungin kuntosaleille. Lisäksi elokuvateatteri Kino Hirvi tarjoaa ilmaiset elokuvaliput kortin ostaneille. Seniorikortin voi ostaa vuodeksi tai puoleksi vuodeksi kerrallaan.

Kortti oikeuttaa elokuvateatteri Kino Hirveen seuraavasti:

  • Puolenvuoden kortti (6 kk) sisältää 1 kpl elokuvalipun
  • Vuosikortti  (12 kk) sisältää 2 kpl elokuvalippua

Kortti oikeuttaa omatoimiseen liikuntaan Äänekosken uimahalleissa sekä kuntosaleilla seuraavasti:

 Vesivelho  Uimahallin aukioloaikoina
 Suolahden uimahalli
 Uimahallin aukioloaikoina

Vesijumpat Vesivelhossa

Vesijumppiin voi seniorikortilla osallistua maksamalla vesijumppamaksun 2€. Kortti ei oikeuta osallistumaan muihin ohjattuihin ryhmiin maksutta.

Seniorikorttiharjoitteluajat

LIIKUNTATALON KUNTOSALI

Katso liikuntatalon kuntosalin aukioloajat.

KONGINKANKAAN KOULUN KUNTOSALI

Katso kohta liikuntapaikat / kuntosalit / Konginkangas, Sumiainen

SUMIAISTEN KUNTOSALI (Entisen terveysaseman tiloissa)

 Katso kohta liikuntapaikat / kuntosalit / Sumiainen, Konginkangas

65 v.+ Seniorikortin hinnat

Vuosikortti 70 € ( voimassa vuoden ostopäivästä )

6 kk kortti 50 €  ( voimassa 6 kk ostopäivästä )

Seniorikortin voi hankkia uimahallien kassoilta. Henkilöllisyys todistettava pyydettäessä. Kortti on henkilökohtainen. Korttimaksu 5€. Mikäli sinulla on jo kortti, uusi kausi ladataan samalle kortille.

Lisätietoja uimahallien kassoilta VesiVelho p. 020 632 3212, Suolahden uimahalli p. 020 632 3218 sekä erityisryhmien liikunnanohjaajalta p. 020 632 3209.