Lainojen uusinta ja aineistohaku

Äänekosken kirjastot kuuluvat Keski-kirjastokimppaan. Voit uusia lainoja, tehdä varauksia ja hakuja aineistosta Keski-kirjastojen yhteisessä verkkokirjastossa.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Toimipisteiden aukioloajat ja yhteystiedot. Kaikkien toimipisteiden sijainnit kartalla, ajo-ohjeet ja tiedot palveluista löytyvät valtakunnallisesta Kirjastohakemistosta.

Tiedotteet

HYLLYREMONTTI PÄÄKIRJASTOSSA

Pääkirjastossa vaihdetaan hyllyt, kirjasto on normaalisti auki hyllyremontin aikana. Remontin edetessä osasto kerrallaan on suljettuna muutamien päivien ajan.
6.4.: Lastenosasto ja aikuisten romaaniosasto ovat taas normaalisti käytössä, valaisimia ja kalustusta täydennetään tulevilla viikoilla. Aikuisten tieto-osaston hyllyjen vaihto on alkanut ja etenee osio kerrallaan: luokkien 0-58 ja 99.1 (elämäkerrat) kirjoista osa on hyllyissä, mutta osa vielä siirtolaatikoissa poissa saatavilta. Jos etsimäsi kirja ei ole hyllyssä, tiedustele tiskiltä lähikirjastojen kappaleita. Luokan 7 (taiteet ja urheilu) kirjat on siirretty alakerran varastoon, näitä voi lainata ja varata normaalisti. Pyydä varastohaku tiskiltä! 

Mitä mieltä olet kirjastostasi?

Vastaa ja voita lahjakortti kirjakauppaan


Osallistuthan kyselyyn, mielipiteesi on tärkeä!

Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.

Suolahden kirjaston lehtilukusalissa alkaa omatoimikäyttö

 

Lehtilukusali on avoinna omatoimiajalla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 8.00–16.00
Sisään pääsee kirjautumalla ovilukijaan kirjastokortilla ja PIN-koodilla.

Kuukauden suosikit

ÄÄNEKOSKEN KIRJASTOJEN UUTUUDET JA VARATUIMMAT 
HUHTIKUU 2018

Keski-kirjastojen e-aineistopalvelut

Täältä löydät kirjat, äänikirjat, musiikin ja lehdet, joita voi käyttää verkossa kirjastossa tai kotona kirjastokortilla ja PIN-koodilla